NU MODIFICARII SPORURILOR DIN SANATATE! NU MODIFICARII DEFINIRII ȘI CALCULULUI SPORULUI PENTRU CONDITII PERICULOASE SI VATAMATOARE PRIN OUG 114 !!!

Dragi colegi, prin semnarea acestei petitii va opuneti scaderii sporului pentru conditii de pericol si vatamatoare. Semnand aceasta petitie va opuneti OUG 114 care va face ca acest spor sa devina fix, in valoare de 500 lei.  Procentul prin care se va calcula acest spor va fi aplicat la salariul minim pe economie si nu la salariul de baza, ca pana acum. Vor aparea scaderi dramatice ale veniturilor dvs in cazul adoptarii acestei OUG 114. Fiti demni si aparati-va drepturile! Mereu guvernantii s-au bazat pe lipsa noastra de organizare sau pe bunul nostru simt, considerand ca suntem slabi si lasi. Va rog sa dam dovada ca la 30 de ani de la Revolutie stim sa traim liber, cu fruntile sus si suntem demni, aparandu-ne drepturile. Acesta petitie ii este adresata domnului presedinte Klaus Iohannis, domnului prim ministru Ludovic Orban si Guvernului României!

CIOBANU ADELA MAGDALENA - MEDIC PRIMAR PSIHIATRU, CONFERENTIAR UNIVERSITAR    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe CIOBANU ADELA MAGDALENA - MEDIC PRIMAR PSIHIATRU, CONFERENTIAR UNIVERSITAR să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.