Nu inchiderea scolilor din Giurgiu pentru a face economie cu incalzirea si energia acestora!

Parintii gradinitelor si scolilor din Judetul Giurgiu, în temeiul Ordonanţei nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, va aducem la cunostinta urmatoarele:

Avand in vedere faptul ca anul trecut Primaria Municipiului Giurgiu nu a oferit incalzirea necesara salilor de clasa atat pentru elevii scolilor si liceelor, cat si gradinitelor, solicitam in mod expres sa se dispuna luarea masurilor necesare pentru a nu mai intampina astfel de dificultati, deoarece anul acesta se are in vedere inchiderea liceelor, scolilor si gradinitelor, si trecerea cursurilor in sistem online, PE MOTIV DE ECONOMIE.

Mentionam, ca noi, in calitate de tutori legali ai acestor prescolari si elevi dorim sa nu li se ingradeasca sau limiteze in vreun fel accesul la educatie.

NU VREM SA SE MAI INGRADEASCA SAU LIMITEZE ACCESUL LA EDUCATIE AL COPIILOR PE MOTIV DE ECONOMIE, REDUCERE DE COSTURI ETC (reducerile de costuri pot proveni din alte institutii de stat dupa parerea noastra).

CONSIDERAM CA PERIOADA PANDEMIEI A FOST SUFICIENTA PENTRU PIERDEREA CUNOSTINTELOR ACUMULATE PANA LA ACEA VREME, INCAT SA MAI ACCEPTAM IN MOMENTUL DE FATA CA ECONOMIA SAU REDUCERILE DE COSTURI SA PROVINA DIN PARTEA EDUCATIEI PRIN TRECEREA IARASI IN SISTEM ONLINE.

SOCIETATEA ROMANEASCA AR TREBUI SA SUSTINA CU ORICE PRET EDUCATIA, NU SA O NEGLIJEZE IN CEL MAI JOSNIC MOD!!!!

Parintii scolarilor si prescolarilor din Giurgiu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Parintii scolarilor si prescolarilor din Giurgiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.