Nu dorim intoarcerea medicului Prof.Gheorghe Burnei

Noi, parintii copiilor care au fost supusi « inovatiilor » profesorului Burnei, ne exprimam  indignarea fata de decizia conform careia acesta sa isi poate relua activitatea  la Spitalul Marie Curie, in ciuda faptului ca exista suspiciuni rezonabile de malpraxis, experimente pe copii, practici medicale  « inovative » neomologate.

Copiii nostri au trecut prin multiple interventii chinuitoare si au pierdut sansa de a avea o viata normala, tocmai pentru ca noi, parintii lor, nu am avut informatii corecte si am fost indusi in eroare de « aura » profesorului Burnei.

Intelegem prezumtia de  nevinovatie la care medicul Gheorghe Burnei are dreptul, pana la finalizarea procedurii in instanta, dar avand in vedere ca este vorba despre viata si sanatatea unor copii si ca suspiciunile existente sunt extrem de grave consideram ca medicul nu ar trebui sa poata efectua interventii chirurgicale, care ar putea
.pune in pericol si viata altor copii. Nu dorim ca alti parinti sa-si vada copiii macelariti asa cum i-am vazut noi, nu dorim ca si altii sa treaca prin aceleasi chinuri.

In situatia in care, medicului Burnei i se va permite sa reinceapa activitatea chirurgicala, in baza solicitarilor depuse la PMB, vom organiza actuni de proteste in fata Spitalului Marie Curie Bucuresti si la  Curtea de Apel Bucuresti.

Numele si prenumele persoanelor care si-au dat acordul:

ANA-MARIA GĂMAN
GABRIELA EUGENIA GĂMAN