Nu dorim intoarcerea medicului Prof.Gheorghe Burnei

Noi, parintii copiilor care au fost supusi « inovatiilor » profesorului Burnei, ne exprimam  indignarea fata de decizia conform careia acesta sa isi poate relua activitatea  la Spitalul Marie Curie, in ciuda faptului ca exista suspiciuni rezonabile de malpraxis, experimente pe copii, practici medicale  « inovative » neomologate.
 
Copiii nostri au trecut prin multiple interventii chinuitoare si au pierdut sansa de a avea o viata normala, tocmai pentru ca noi, parintii lor, nu am avut informatii corecte si am fost indusi in eroare de « aura » profesorului Burnei.
 
Intelegem prezumtia de  nevinovatie la care medicul Gheorghe Burnei are dreptul, pana la finalizarea procedurii in instanta, dar avand in vedere ca este vorba despre viata si sanatatea unor copii si ca suspiciunile existente sunt extrem de grave consideram ca medicul nu ar trebui sa poata efectua interventii chirurgicale, care ar putea
.pune in pericol si viata altor copii. Nu dorim ca alti parinti sa-si vada copiii macelariti asa cum i-am vazut noi, nu dorim ca si altii sa treaca prin aceleasi chinuri.
 
In situatia in care, medicului Burnei i se va permite sa reinceapa activitatea chirurgicala, in baza solicitarilor depuse la PMB, vom organiza actuni de proteste in fata Spitalului Marie Curie Bucuresti si la  Curtea de Apel Bucuresti.
 
  

Numele si prenumele persoanelor care si-au dat acordul:ANA-MARIA GĂMAN
GABRIELA EUGENIA GĂMAN
FLORIN TOTOIU
CAMELIA TOTOIU
CLAUDIA CORDUNEANU
EUGEN CRISTIAN CORDUNEANU
ELENA RAMONA PISOI
MARIUS DOREL PISOI
IOANA JENICA AVRAM
BOGDAN RARES JURJ
RODICA ANDREIAŞ
IOANA ANDREIAŞ
AMIRA HAMED
EMILIANA ILIESCU
ROBERT HUTTER
MARIANA HUTTER
GABRIELA MOCANU
GEORGETA BODOLAN
MARIAN CORNELIU BODOLAN
MAGDA HURMUZACHE
ELENA DOAGA
VASILE DOAGA
ALINA ELENA CODIȚOIU
MARIUS SILVIU CODIȚOIU
ANA MOMOLOACĂ ORAN
GEORGE SEVERUS GHINICĂ
LAURA ALEXANDRA GHINICĂ
ANCA ALUPOAIE
VASILE ANDRIES
MARIA ANDRIES
EMILIA BALOG
MARIA MĂDĂLINA BOTÂLCĂ
NICULAE BOTÂLCĂ
MARIAN TILA
SAFTA GEANTĂ
VALENTINA ILIESCU
IRINA ELENA CARP
CĂTĂLIN CARP
FLORINA GABRIELA COCOSILĂ
VASILICA COCOSILĂ
CONSTANTIN ADRIAN BUCIUMAN
CLAUDIU COSMIN CORCHEŞ
AMALIA PANTUR KIRK
MIHAELA ALBU

Si lista va continua.


Iliescu Emiliana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook