NU, DEBANDADEI PRIMARIEI, DE PE STRADA UNiRII!

De ceva vreme primaria Constanta reabiliteaza strada Unirii si stradutele adiacente. Nu stim cat, care si cum, pentru ca proiectul este tinut ascuns de ochii publicului. Toti cei care locuiti in zona, precum si studentii facultatii Ovidius si a celei de Mecanica, sunt afectati direct de lipsa locurilor de parcare si mai ales de imensele blocaje care se fac, datorita faptului ca nu mai exista acea alveola la gardul Universitatii, unde se puteau parca masinile si astfel sa se poata circula pe ambele sensuri ale strazii Unirii. Nu trebuie sa continui eu cu toate neajunsurile acestei reabilitari facute fara cap, cu toate ca atat eu, cat si altii, au adus la cunostiinta primariei deficientele existente. Lipsa de respect si colaborare a institutiei conduse de-un neavenit, face ca traficul sa fie imposibil, in timp ce nervii sunt intinsi la maximum. Va rog semnati si amendati, prin aceasta petitie, toti incompetentii care se ocupa de aceasta reabilitare facuta la intamplare.