Nu construirii unui nou magazin Lidl in zona Moara de Foc, Iasi!

Lantul de magazine german Lidl intentioneaza demararea constructiei unui supermarket de dimensiuni mari in zona Moara de Foc din Iasi. Pentru acest proiect Lidl a semnat deja un contract pentru achizitionarea terenului pe care se gaseste cladirea rosie cu cinci etaje care a apartinut societatii Compan. Aceasta cladire simbol a orasului urmeaza a fi demolata.

Prin prezenta petitie cerem incetarea de urgenta a proiectului si demararea unui proces de consultare publica cu privire la oportunitatea unui astfel de proiect. In zona se mai gasesc deja un magazin Lidl la doar o statie de tramvai, un magazin Profi in Pacurari la nici macar 100 de metri de Moara de Foc si un magazin Carrefour Express.

Construirea unui nou supermarket Lidl ar conduce la aglomerarea zonei si la disparitia afacerilor locale din zona: aprozare, magazine de cartier, etc.

Cladirea simbol a zonei Moara de Foc trebuie sa ramana a iesenilor.

Sa spunem NU! distrugerii istoriei recente a orasului!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Stefan Radu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook