NU barierelor - Tineretului 13

Stimati locatari,

Supun atentiei dvs urmatoarea intrebare : Ni s-au terminat problemele si este necesar sa ne canalizam energiile pentru rezolvarea unor NON-PROBLEME ?

Va intreb urmatoarele :

- Cum facem cand venim cu taxiul acasa ?

- Cum facem cand ne vine pizza comandata online ?

- Cum facem cand ne vin prietenii in vizita ?

- Cum facem cand cineva apropiat noua are nevoie de asistenta medicala si echipajele ambulantei nu pot intra in zona destinata ?

- Cum facem cand servicii pe care le-am comandat ( comanda plasata la orice magazin online, colet trimis via unul din curierii disponibili, s.a.m.d. ) ?

- Cum facem cand cineva din familie sau chiar unul dintre prietenii de familie ne aduce copilul acasa pentru ca noi suntem in imposibilitatea de a o face ?

- Cum facem cand venim acasa dar nu mai avem baterie la telefonul mobil ?

- Cum facem cand vrem sa vindem apartamentul si potentialul cumparator ne intreba care-i procedura sa asocieze alte 2 numere de telefon ?

- Cum facem cu postasul?

- Cum facem.....in general ....

 

Inteleg ratiunile economice care sa sustina introducerea barierelor ( costuri lunare sigure ) si las la latitudinea fiecaruia sa judece oportunitatea acestora.

 

Multa stima

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook