Nu-l mai dorim pe Aurel Roman corespondent pentru zona Blaj

Domnule  Director general Gheorghe Ciul,

Prin această petiție ne exprimăm dorința ca d-l Aurel Roman să nu mai dețină calitatea de corespondent ,pentru zona Blaj, al ziarului Unirea. Aceast personaj  nu face cinste Blajului, blăjenilor și ziarului Unirea, deoarece ,, articolele,, sale contravin deontologiei jurnalistice, sunt atacuri la persoană, pline de  xenofobie, incultură, inexactități. Dorim să vă deziceți public , în paginile ziarului, de articolele acestei persoane și în cel mai scurt timp să publicați un  anunț prin care ziarul Unirea să caute corespondent ,  voluntar, (o  persoană, demnă, corectă, echidistantă), pentru a relata despre evenimentele culturale, sociale, etc. din zona Blaj. Dacă nu veți lua în considerare petiția aceasta, ne rezervăn dreptul de a nu mai  citi acest ziar, de a nu-l mai cumpăra sau a  nu mai plăti abonamentul.


Blajinul Cititor al ziarului Unirea    Contactați autorul petiției


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).
Facebook