Petiţie inițiată pentru rămânerea în funcţie a primarului oraşului Moldova Nouă

Aşa cum un bun conducător de vase nu îşi abandonează corabia nici în vremurile tulburi, când îi este amenințată chiar şi viaţa, aşa nici edilul unui oraş nu îşi lasă cetăţenii de izbelişte, oricât de greu i-ar fi, fie din motive personale, fie din motive politice!

Prin prezenta petiţie, noi, locuitorii oraşului Moldova Nouă, dorim să ne exprimăm susţinerea faţă de primarul nostru, Adrian Torma, şi să îi reamintim cu această ocazie că, datorită nouă a ajuns la cârma oraşului, iar noi avem în continuare nevoie de omul Adrian Torma, în funcţia în care l-am investit!

Nu există motive, în afara celor care ar săvârşi încălcarea legii, pentru ca un edil să-şi dea demisia!

"A şti" înseamnă putere, dar "a şti şi a nu face nimic" înseamnă laşitate maximă! Primarul Adrian Torma şi-a dovedit curajul atunci când a pornit pe această corabie, ştiind că valurile pe care va vâsli vor fi mari şi necruţătoare. În pofida acestui lucru, nu s-a sfiit să învingă acele valuri şi nu a încetat să lupte continuu pentru orașul nostru!

Aşadar, semnăm această petiţie pentru a ne exprima dezacordul cu voinţa primarului Adrian Torma de a demisiona! Moldova Nouă VREA şi MERITĂ un om precum Adrian Torma!

Deşi suntem conştienţi de situaţia politică, deopotrivă din oraş şi din întreaga ţară, milităm ca frumoasa noastră comunitate să fie condusă în continuare de cel în care am investit în 2016 toată încrederea, cel puțin până la încheierea acestui mandat, din respect pentru diferența masivă pe care, tot noi, comunitatea, am realizat-o în favoarea omului Adrian Torma!

Dacă sunteţi de acord cu cele de mai sus, vă rugăm să semnaţi şi să distribuiţi prezenta petiţie!

Puterea comunității să facă diferența!


Comunitatea din M9    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Comunitatea din M9 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook