NOI DECIDEM!

Că urmare a faptului că se încearcă promovarea disimulata a ordonanței 13 ,prin prezenta cerem ca legea funcționarului public să fie formulată astfel:Orice funcționar sau demnitar public ce săvârșește o infracțiune a cărui prejudiciu depășește suma de 100 RON să fie condamnat la muncă silnică pe viață.Rugam că în acest sens sa fie expres specificat că din categoria funcționarilor publici fac parte:Președintele,miniștrii,deputații,senatorii,funcționării administrativi:primari,consilieri,funcționării publici:polițiști,judecători,procurori,.In aceeași măsură cerem că pedeapsa aplicată pentru corupție unui funcționar public să fie închisoarea pe viață.


Rijnoveanu Octavian    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook