NE CEREM TEII PE ŞTEFAN CEL MARE!

Domnilor din conducerea Primăriei Iaşi, Consilieri Locali,

Ieşenii sunt profund indignaţi şi se simt umiliţi de gestul incalificabil pe care l-aţi făcut tăind teii plantaţi de părinţii şi bunicii noştri acum aproximativ o sută de ani pe Str. Ştefan cel Mare şi Sfînt.

Din acest motiv au făcut numeroase proteste şi au trimis scrisori forurilor europene cerînd ajutor. Nemulţumirea noastră faţă de practicile barbare de care aţi dat dovadă înlocuind teii cu salcîmii japonezi se vor oglindi fără îndoială în exprimarea voturilor noastre faţă de partidele PSD şi PNL care au girat acest act de sfidare.

Primarul Iaşului a promis imediat după decimarea copacilor că vor fi plantaţi înapoi TOT TEI, dar se dovedeşte că este un mare mincinos şi acum se face că a uitat, cu toate că există înregistrare video cu promisiunea lui.

Sperăm ca numărul cetăţenilor ce îşi vor exprima dorinţa de a replanta teii să fie suficient de mare pentru a vă pune pe gînduri.

Consideraţi fiecare semnătură ca pe un vot de blam adresat vouă cei responsabili de acest act incalificabil.

Nu vrem să luaţi nicio hotărîre majoră care să modifice faţa actuală a oraşului - chiar temporar - fără o consultare masivă a populaţiei prin referendum!

Gabriel Mihăilă    Contactați autorul petiției