NE AJUNGE! De 7 ani, fara tramvai!

Prin această petiție, noi, locuitorii Sectorului 3, solicităm Primarului General, Sorin Oprescu, punerea în funcțiune, până la 31 decembrie 2015, a liniei de tramvai care deservește zonele Camil Ressu - Liviu Rebreanu - 1 Decembrie 1918, pentru că:

• De 7 ani, tramvaiul nu mai circulă în cartierele noastre!
  • De 7 ani, cei care locuim în zonele Camil Ressu - Liviu Rebreanu - 1 Decembrie nu mai avem acces la acest mijloc de transport comod, rapid și ecologic!
  • De 7 ani, avem în fața blocurilor un șantier care murdărește, poluează și ne enervează zilnic!
  • De 7 ani, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ne pune răbdarea la încercare cu această contrucție veșnică a liniei de tramvai!

În campania electorală din 2008 și în anii ce au urmat, Sorin Oprescu a tot promis locuitorilor Municipiului București dezvoltarea rețelei de transport în comun. Dar în timp ce primarul Capitalei prezenta planuri mărețe în sălile de conferințe, pe traseele de transport apăreau din ce în ce mai multe blocaje.

De mai bine de 7 ani, linia de tramvai ce deservește locuitorii din zonele Camil Ressu - Liviu Rebreanu - 1 Decembrie nu este folosită. Înainte, copiii foloseau tramvaiul ca să meargă la școală, iar părinții la serviciu. Acum, pe linia de tramvai se pot face cu totul alte activități: poți explora mormanele de moloz din zona unde se mai fac încă lucrări, poți juca golf pe iarba dintre linii, acolo unde lucrarea este terminată sau poți parca mașina, ori pe iarbă, ori pe moloz, la alegere.

De aceea, noi, locuitorii Sectorului 3, semnăm Petiția ”Ne AJUNGE, de 7 ani fără tramvai!”, realizată la inițiativa PNL Sector 3. Cetățenii din zonele afectate consideră au dreptul la un nivel de trai mai bun, iar autoritățile competente au datoria să le ofere facilități în acest sens.

Mai multe informatii despre campania inițiată de PNL Sector 3 puteți afla la sediile noastre din Str. Hristo Botev nr. 31 și din Str. Fildeșului nr. 2 sau la numărul de telefon 021.323.79.64.