Ne-am saturat! Nimeni sa nu ramana nepedepsit!

Desecretizarea protocoalelor dintre SRI si toate institutiile Statului ne demonstreaza ca Securitatea si-a bagat coada peste tot in Romania si doar asa se poate explica de ce tara asta este jefuita zilnic fara ca cineva sa raspunda! SRI si DNA au fost capii mafiei, au incalcat Constitutia tarii , au facut legi proprii incalcind legile in vigoare! Acestia trebuiesc considerati ca tradatori de tara si judecati ca atare! Haideti sa cerem pedepsirea aspra si o Reforma de la matura in SRI! "Securitatea" trebuie sa dispara din Romania , de vina sint toti, nu exista nevinovati, cei care au tacut au fost complici! Nu au nici o scuza. In .acelasi timp cu reformarea Serviciilor secrete trebuiesc reformate si Parchetele, procurorii au crezut ca-s Dumnezei din cauza ca erau protejati de Securitate! Aceleasi apucaturi ca-n Regimul comunist! Oamenii astia nu vor intelege niciodata ca ei trebuie sa lucreze pentru tara, in benficiul cetatenilor ei. Cerem pedepse maxime, drastice , doar asa vor avea teama fata de Lege si vor invata sa respecte Constitutia tarii!

Eliade Petrescu    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.