MONARHIA SALVEAZA ROMANIA !

FII SI TU ALATURI DE NOI ! Dorim ca Romania sa treaca de la Republica Constitutionala la Monarhie Constitutionala !

Vreme de 21 de ani am fost condusi de un regim care a inlaturat un alt regim , am trecut subit de la comunism la democratie . Cenu inteleg multi romania e ca defapt suntem condusi de aceiasi comunisti cu exceptia lui Ceausescu , numai ca sub alta forma , o forma democratica intr-un regim totalitarist comunist ! De un aproape asemanator regim a fost inlaturat si Maiestatea Sa Regele Mihai , fiind astfel silit sa abdice si Romania urma sa treca prin conducerea a mai multor baieti cu " cefe groase " numiti fie " Armata " ( cea care in 89' , tragea in popor) , fie de comunisti si in final tot " De-o Marie dar c-o'alta palarie " . In final Tata Iliescu , " musteriul din 89' " , propagandistul FSN Petre Roman , au adus Romania pe Marginea unei prapastii a Gaurii Negre ... Daca pe timpul lui Ceausescu poporul se zicea , ca era infometat ca nu se gaseau ba una , ba alta , ba erau putine ... acum poporul este de doua ori mai infometat , ca se gasesc de toate , dar numai bani nu !

 

Numai revenirea la Monarhie mai poate aduce Romania pe o mica si posibila linie de plutire ...

Vrem sa schimbam detestabilul regim actual , cu unul mai credibil si mai competent . Daca tineti la tara Voastra , a Noastra si a COPIILOR NOSTRII , nu o vom lasa sa piara , nu vrem sa devina un brand dar nici tara arata de toti si de toata Europa NU cu un deget ci cu toata mana , vrem sa fim lasati sa traim in liniste si pace cu bune si rele , cu ce avem si cu ce ne putem cladi , Vrem sa scapam de calaii acestei tari care in loc sa aduca , au scos din ea tot ce sa putut , au vandut tot , au vandalizat si au facut dezastru din bogatia Romaniei si resursele ei . Nu mai vrem sa fim condusi pe principiul " Muntii nostrii AUR poarta , NOI cersim din POARTA-N-POARTA ! " . Vrem treptat , treptat ,  cum putem sa redevenim GRINARUL EUROPEI  , asa cum eram odata ... fara NOSTALGIE ... fara SARACIE !

 

SEMNEAZA SI TU PETITIA NOASTRA  ! FI ALATURI DE NOI ! DA LIKE PE FB PETITIE , LASA UN COMMENT SI SEMNEAZ-O SI NUMAI IMPREUNA PUTEM SALVA ROMANIA , PUTEM READUCE MONARHIA !

MONARHIA SALVEAZA ROMANIA !

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook