Modificarea programului artist pentru Ziua Orașului Soroca

Avînd în vedere anunțul Primării Soroca cu privire la organizarea zilei de 28.08.2022 și alocarea a 500.000 lei pentru programul artistic, solicităm revizuirea acestuia și modificarea lui prin înlocuirea artiștilor care urmeze să evolueze cu artiști locali, iar banii economisiți să fie transferați pe conturile Domnului Nicolae Bulat (https://www.zdg.md/stiri/stiri-sociale/apel-de-ajutor-pentru-directorul-muzeului-de-istorie-si-etnografie-din-soroca-nicolae-bulat-care-se-afla-in-stare-grava-intr-un-spital-din-capitala-dupa-33-de-zile-si-sase-operatii-pe-crei/

Străinu Dorina    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Străinu Dorina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.