Modificarea și îmbunătățirea modalității de obținere a permisului de pescuit recreativ/sportiv, valabil pentru Dunăre și Marea Neagră

Screenshot_2018-04-17-07-37-27.pngA.P.A.- Asociația Pescari Amărășteni propune conducerii ANPA modificarea și îmbunătătirea modalității de eliberare a permisului de pescuit recreativ/sportiv valabil pe Dunăre și Marea Neagră, prin modificarea programului de emitere a acestora si in alte zile in afara de ziua de Luni si implementarea variantei online pe viitor, precum este la ARBDD - Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii .

Motivele ar fi, o singură zi din saptămână aleasă, mai ales Luni, programul scurt, conduc la crearea de cozi enorme la sediul ANPA, lucru care pune in dificultate pescarul. Majoritatea persoanelor ce doresc obtinerea permisului, sunt nevoite sa se învoiască sau să depună cerere de concediu pentru ziua respectivă, datorita faptului ca durează foarte mult. Avem colegi, prieteni ce au stat pe data de 16.04.2018 de la orele 09.00-13.00.
  Ideal ar fi cum spuneam mai sus, să fie și varianta online, să rămână și varianta actuală, să spunem de exemplu în fiecare zi pentru 2-3 ore, aproape de terminarea programului. Nu suntem absurzi și cunoaștem că lipsa personalului, a mai multor birouri, face ca treaba asta să meargă destul de greu, iar acest lucru afecteaza, nu doar pescarul, dar si angajatii institutiei.

Rugăm toți pescarii sportivi de bună credință să ni se alăture prin semnarea acestei petiții, care ne-ar ajuta mult mai mult în obținerea permisului de pescuit recreativ/sportiv și suntem siguri că mulți dintre noi care îndrăgim pescuitul în habitatele sălbatice ale țării au nevoie de acest permis pentru a pescui legal și fără probleme. Se practică din ce în ce mai mult varianta online în instituțile statului, de ce să nu fie implementată și în cazul de față ?
Suntem câteva sute de mii de pescari în România oameni buni, gândiți-vă un pic !

*Mulțumim frumos dacă ați răspuns rugăminții noastre ! Fire întinse tuturor !

Asociația Pescari Amărășteni    Contactați autorul petiției