Modificarea Constitutiei Romaniei - casatoria barbat si femeie

Romania este tara in care traiesc atat eu cat si voi toti cei care cititi aceste randuri. Sunt convins ca pentru copiii vostri doriti o educatie buna, nu o educatie prin care sa creada ceea ce vor altii sa creada si sa vada barbati si femei de acelas sex pe strada impreuna ca sot - sotie; acest lucru este o scarba din toate punctele de vedere si in primul rand nu este acceptat de Dumnezeu. Iar din moment ce Dumnezeu a decis ca barbatul sa aiba alaturi de el o femeie, cine suntem noi sa-L contrazicem?Semnati va rog aceasta petitie care va fi trimisa intr-un final in baza de date "petitionline" si la sfarsit prezentata biroului oficial al Romaniei.

Art. 48 – Familia

(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi : bărbat și femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.

(2) Condiţiile de încheiere, de desfacere şi de nulitate a căsătoriei se stabilesc prin lege. Căsătoria religioasă poate fi celebrată numai după căsătoria civilă.

(3) Copiii din afara căsătoriei sunt egali în faţa legii cu cei din căsătorie.

Prin semnarea acestei petitii sunteti in totalitate de acord cu art. 48 alineatul 1 din Constitutia Romaniei, precum si cu valabilitatea casatoriei doar intre un barbat si o femeie (sot si sotie).