Modificare temporizare semafor intersecție Șoseaua Pantelimon / Șoseaua Gării Cățelu

Nu știu cum sunteți voi, dar, eu unul, nu vreau să mă gândesc la cât va dura să ieșim din Pantelimon spre Cora, începând cu luna septembrie, când vacanțele se vor fi terminat,iar școală va fi început!
Am încercat să îmi amintesc când s-a putut circula decent ultima oară  și mi-am dat seama că au trecut câțiva ani ( perioada pandemiei nu o vom lua în calcul din motive obiective). Mai exact, după ce au fost finalizate lucrările de refacere a sistemului rutier, pentru o perioada, semaforul a fost intermitent. Din momentul în care a devenit funcțional semaforul, această ieșire spre București a devenit un coșmar.  Dimineața, începând cu ora 7.00 și până pe la 9.30, ajung mai repede pe jos la Cora , decât dacă vin cu mașina personală.
Analizând fluxul de mășini din acea intersecție, am constatat faptul că, dinspre Șoseaua Gării Cățelu, numărul de mașini care trec prin interesectie este mult inferior celor care vin dinspre Pantelimon.
Luând în considerare aspectele prezentate mai sus, până când se vor face modificări ale infrastructurii, consider că o posibilă rezolvare a fluidizarii traficului o reprezintă modificarea temporizarii semaforului respectiv.

Drept urmare ,  va rog să mă sprijiniti în demersul  pe care vreau să îl  înaintez către Administrația Străzilor Municipiului București prin care voi solicita  MODIFICAREA TEMPORIZARII SEMAFORULUI DIN INTERSECȚIA ȘOSEAUA PANTELIMON/ ȘOSEAUA GĂRII CĂȚELU, ÎN SENSUL DUBLĂRII PERIOADEI DE FUNCȚIONARE PE CULOAREA VERDE PENTRU DIRECȚIA DE MERS PANTELIMON-CORA PANTELIMON.

Cu cât vom semna mai mulți, cu atât mai mari vor fi șansele că această petiție ( care va fi materializata într-o cerere către Administrația Străzilor Municipiului București) să aibă o soluționare în favoarea noastră!aglomeratie1.jpg

Florin Hristianovici    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Florin Hristianovici să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.