Modificare plata minima rovinieta auto

In legislatie scrie ca pentru autoturisme si pana la autoutilitare sub 3.5 to,plata rovinietei se face pe minim 7 zile.Daca eu am nevoie pentru o zi,de ce sa platesc si pentru celelalte 6 zile?Daca din 12 luni din an eu circul cumulat aproape o luna,de ce sa platesc (IN PLUS !!!!) pentru celelalte 11 luni?Ba,mai mult de atat,pretul rovinietei/7zile este mai mare decat pretul rovinietei/an impartit la 365 zile si inmultit cu 7.Astfel pentru o rovinieta de 430 ron/an:365 zile=1,178 ron/zi x 7 zile=8,246 ron(acesta ar trebuii sa fie pretul corect pentru 7 zile).Adevarul este ca pentru 7 zile mi se cere sa platesc 7 euro sau echivalentul in ron.Ce "treaba" mai are euro cu ron-ul??? Propun ca masura introducerea platii minime a rovinietei pentru autoturisme si autoutilitare pana in 3.5 to pe zi ,nu pe 7 zile .Astfel vor fi eliminate toate contestatiile de orice forma.Amenda pentru lipsa rovinietei la aceasta categorie auto S-A MARIT !!!intre 750 ron-1250 ron.De ce-i lasam cu tupeul lor sa bage mainile in buzunarele noastre????Aceasta masura trebuie impusa si la RCA si la impozitul local auto !!!!

Ursache Claudiu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Ursache Claudiu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.