Modernizarea Strazii Gr. Alexandrescu - tronson Cal. Torontal – Cal. Aradului - Timisoara

Zona s-a dezvoltat intens in ultima perioada prin constructia mai multor blocuri de locuinte, iar infrastructura nu a fost adaptata la fluxul actual de locatari. Pentru o mai buna functionalitate a zonei, prin prezenta solicitam  Primariei Timisoara sa realizeze cat mai urgent, urmatoarele lucrari de modernizare:
1. Amenajarea trotuarelor – avand in vedere ca exista 0 trotuare amenajate.
2. Realizarea drumului la 4 benzi, cate 2 benzi de circulatie pe sens – avand in vedere ca volumul traficului de autovechicule a crescut considerabil.
3. Amenajarea unei intersectii semaforizate sau sub forma unui sens giratoriu, la intersectia Strazii Gr. Alexandrescu cu Calea Torontal – este necesar pentru fluidizarea traficului.
4. Amenajare piste de biciclete – in prezent exista 0 piste de biciclete.
5. Realizarea de locuri de parcare – avand in vedere faptul ca numarul locurilor de parcare realizate de catre dezvoltatorii imobiliari nu sunt suficiente sa deserveaza numarul actual de locatari care au nevoie de un loc de parcare.
6. Realizare si amenajare de spatii verzi – avand in vedere faptul ca locurile de joaca realizate de catre dezvoltatorii imobiliari nu sunt suficiente.


Laura Chindriș    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Laura Chindriș să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane. Vom face cunoscută această petiție persoanelor care vizualizează alte petiții pe site-ul dumneavoastră, dar încă nu am vizualizat această petiție.

Facebook