MĂGĂRUȘUL MALTRATAT cu BRUTALITATE

• Au trecut deja 4 săptămâni de când a ajuns acest caz viral pe Facebook , a fost văzut si de IPJ Vâlcea , dar nu am primit nici un comunicat ca , măgărușul a fost preluat, găsit ... Am vorbit cu stapanul si a spus ca el presupune ca sunt doi indivizi care perturbează cetățenii orașului , sunt o problema pentru sătenii si ca s-ar fi răzbunat pe măgăruș din anumite certuri intre cei doi cu stăpânul . Stăpânul este medic veterinar , locuiește si in București .

Oameni buni , semnați ca sa se ia măsuri pentru cel care a maltratat măgărușul din comuna Racoviță , satul Blănoiu , Județul Vâlcea .

Când vom strânge 1.000 de semnături voi trimite petiția la primăria Racovița !!!

Trebuie sa punem o data Stop acestor cruzimi .

Despre măgăruș daca aflu ceva voi posta un update ..

Costi Țitiriga    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.