Metrou pentru Comuna Berceni

IMG-20210129-WA0013.jpgCAMPANIE DE STRANGERE SEMNATURI

Metrou pentru Comuna Berceni

Comuna Berceni, a cunoscut in ultimii ani o expansiune urbana considerabila, fiind una dintre localitatile cu cele mai importante cresteri ale constructiei de locuinte, din zona metropolitana a Capitalei.

In ultima perioada, accesul auto catre comuna Berceni a fost imbunatatit considerabil cu ajutorul autoritatilor locale si centrale, prin modernizarea Soselei Berceni la patru benzi de circulatie, fapt care a fluidizat traficul din zona Soselei de Centura.

Avand in vedere inceperea lucrarilor de construire a unei noi statii de metrou de catre Primaria Sectorului 4, chiar la Centura Capitalei, consideram ca acest demers este de mare interes pentru localitatea Berceni, insa avem nevoie de suportul cetatenilor domiciliati si rezidenti din zona pentru a solicita aceasta prelungire a magistralei de metrou, acesta fiind primul pas important pentru extinderea magistralei de metrou.

Dorinta noastra, si credem ca suntem in asentimentul dumneavoastra, este aceea de a avea una sau mai multe statii de metrou moderne dotate cu parcare de tipul park&ride, parcare pentru biciclete, zone comerciale si tot ceea ce este necesar pentru o infrastructura de transport moderna si civilizata.

Daca sunteti de acord cu acest demers, extrem de important pentru localitatea noastra va invitam sa semnati prezenta petitie online pentru extinderea magistralei M2 de metrou in comuna Berceni.

Va multumim,

Primar Gheorghe Covrigea

Primar Gheorghe Covrigea    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Primar Gheorghe Covrigea să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.