Merită GoldwyN administrator înapoi ?

În cursul zilei de azi 17.06.2013 conform relatăriilor lui DaGGoTh, acesta ar fi fost banat pe forum din cauza unor mici conflicte pe serverul de samp. În urma acțiunilor precizate mai sus, lui GoldwyN i-a fost scos administratorul pe forum și acesta a fost banat. Însă gândiți-vă cât de multe a făcut GoldwyN pentru RedzMax. Forumul a fost în mâini bune în tot acest timp. Dar gândiți-vă, forumul RedzMax va deveni același ca și cel de la bugați ? Unde te injuri de morți și mame în orice post și nu primești nimic ?

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Ville. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.