Masa calda in scolile si liceele din Sectorul 1

Din cauza aglomerarii scolilor, tot mai multi elevi au ore in timpul pranzului, atunci cand ar trebui sa manance masa cea mai importanta a zilei. Din acest motiv, ei ajung sa se hraneasca cu un sandwich sau, mai rau, cu tot felul de produse ce contin mult zahar si substante fara valoare nutritiva.

Acest lucru duce la degradarea vietii, la scaderea performantelor scolare si la aparitia unor probleme de sanatate la varste fragede. Hrana sanatoasa influenteaza direct sanatatea copiilor, sustine eforturile de invatare si creeaza obiceiuri sanatoase de consum pe toata durata vietii.

Sectorul 1 este cea mai bogata comunitate din Romania si are resursele necesare sustinerii unei investitii in viitorul si sanatatea copiilor nostri.

Sectorul 1 este Capitala Capitalei.

Un proiect de Hotarare de Consiliu Local poate fi initiat de catre primar, un grup de consilieri din Consiliul Local, sau de catre cetateni, prin depunerea unui numar de 10650 de semnaturi, echivalent cu 5% din numarul de cetateni cu drept de vot din Sectorul 1. Deoarece Alianta PRO Bucuresti 2020 (formata din Pro Romania si Partidul Bucuresti 2020) nu are reprezentanti in Consiliul Local si, in acelasi timp, realizand urgenta unui astfel de demers, am decis sa strangem numarul de 10650 de semnaturi necesar promovarii acestui proiect de Hotarare in Consliliul Local al Sectorului 1.

De indata ce acest numar de semnaturi va fi atins, vom depune proiectul de Hotarare in sedinta Consiliului Local, spre dezbatere si aprobare. Cu sprijinul tau, suntem siguri ca vom reusi in acest demers inaintea alegerilor locale din 27 septembrie.

Vino alaturi de noi si semneaza pentru sanatatea si viitorul copiilor nostri!

Gabriel Vitan

Candidat pentru Consiliul Local  al Sectorului 1 din partea Aliantei Pro Bucuresti 2020

Prin semnare, autorizez pe Gabriel Vitan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.