marirea pensiei de handicap

O PERSOANA CU HANDICAP NU SE POATE INTRETINE DIN PENSIA MIZERA PE CARE LE-O DA STATUL SI LE TOT PROMITE MARITE

Domniile lor (dragii guvernanti) nu stiu ca  persoanele cu handicap sunt si ele fiinte?

Invaliditatea de gradul I se caracterizeaza prin pierderea totala a capacitatii de munca, a capacitatii de autoservire, autoconductie sau de orientare spatiala, invalidul necesitand ingrijire sau supraveghere permanenta din partea altei persoane. Se observa ca acest tip de invaliditate este si cel mai grav.

Invaliditatea de gradul II se caracterizeaza prin pierderea totala a capacitatii de munca, insa, spre deosebire de invaliditatea de gradul I, care presupunea si lipsa capacitatii de autoservire autoconductie sau de orientare spatiala, invalidul necesitand ingrijire sau supraveghere permanenta din partea altei persoane, aici, in cazul invaliditatii de gradul II, invalidul are posibilitatea sa se autoserveasca, autoconduca si sa se orienteze spatial, fara ajutorul altei persoane.

Invadilidatea de gradul III se caracterizeaza prin pierderea a cel putin jumatate din capacitatea de munca, invalidul putand sa presteze o activitate profesionala.

Acesti oamenii trebuie sa traiasca nu sa moara lent dar sigur pentru statul nu le acorda nicio atentie

Pensia de handicap de 150 la 350 in functie de gravitate deci  nu se poate trai cu aceasta suma, mai ales daca esti si bolnav si ai si anumite nevoi

tudosa luminita    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).