Marele Gard Politehnica

Gardul e omul. Omul politehnic trebuie să spună ceva despre el și iși face gard.

Azi avem și noi Marele Gard al Politehnicii proiectat în stil comunist pentru a izola intelectualii de oamenii obișnuiți.

Nici nu mai conteaza ce ar fi zis Freud daca ar fi putut sa noteze acest exhibitionism mural. Asa cum unii scriu porcarii pe garduri, altii se gandesc la ele atunci cand le inalta. Pe masura ce se dezvolta clasa de mijloc creste si nevoia fireasca de fortificare in fata vrajmasilor.

Locuitorii de pe str. Baia de Arieș sînt imigranții nedoriți pe pajiștile din politehnică de oameni înguști a minte.

Au betonat pomi cu vîrsta de peste 70 de ani pentru a face un gard monstruos

Primarul general al Capitalei, ministrul educației naționale - educația gardurilor de beton de 3mDSCN8155.JPG și domnul Grindeanu NU VĂD, NU AUD, NU VORBESC, o mie de ani trăiesc.

Vecinatatile au inceput sa fie definite mai ales prin lucrurile care ii despart pe oameni, cele care ii impiedica sa se vada, sa schimbe o vorba, sa creeze o comunitate. Orice apropiere trebuie sa contina un obstacol, un val de aparare, un paravan.

Politehnica s-a transformat într-un lagăr izolată cu un gard de beton de 3m. Cei din Politehnică se comporta ca si cum ar fi singuri, ca si cum nu ar fi inconjurati de lume, ca si cum ar trebui sa evite de la bun inceput orice pericol de contact cu mediul inconjurator.

Curtea Politehnicii s-a ascuns in spatele reflexelor create de Ceaușescu ai cărui urmași păstoresc Politehnica și au reusit sa anihileze conceptul natural de vecinatate.

Ganditi-va la hectare pline cu garduri inalte de 3m, la oameni care merg pe strada bine aparati de un gard de beton de 3m, la copiii crescuti cu respectul pentru tepuse, camere de luat vederi, la vigilenta cu care acesti mutanti scruteaza mediul inconjurator si potentialele sale pericole.

Imaginati-va apoi spatii deschise, pereti de sticla, oameni palavragind pe iarba in fata unor case umbrite de copaci si atat. Imaginati-va o lume fara bariere de control, fara suspiciune, fara teroarea celuilalt – si opriti-va. Veniti-va in fire cei din Politehnică. Pentru ca nu suntem oameni daca nu plantam un gard și tăiem cîteva zeci de pomi, cît mai bătrîni.

Pentru ca vine vremea cand au sa spuna despre noi: Uite Marele Gard de la Politehnică.

Dacă sînteți împotriva Marelui Gard al Politehnicii din beton, antitanc, antioameni, anticopii, semnați această petiție adresată

Primarului general al Municipiului București, Ministrului Educației Naționale și domnului prim ministru Grindeanu Sorin.


Lucretius Carus Pătrășcanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook