Marcaje conform legislatiei in vigoare pe drumurile Judetene din Balaceanca si din apropiere

Domnule Presedinte al Consiliului Judetean Ilfov,

Pentru siguranta in trafic a cetatenilor satului Balaceanca si a celor ce tranziteaza aceasta zona, va rugam sa luati masuri pentru marcarea corespunzatoare a drumurilor judetene aflate in administratia Consiliului Judetean Ilfov din localitatea Balaceanca (respectiv Strada Libertatii si Strada Garii) si, de asemenea, din zona Balaceanca.

Conform comunicatului dumneavoastra, emis in acest an, până luni 9 septembrie 2019, toate perimetrele școlilor amplasate pe drumuri județene vor fi marcate pentru creșterea siguranței în trafic.  In satul Balaceanca, aceste zone nu au fost marcate, nici in zona Gradinitei si nici in zona Scolii nr. 3 din Balaceanca.

De asemenea, va rugam sa aplicati marcajele longitudinale care nu mai sunt vizibile, atat pe axul drumului cat si pe laterale.  In curbe, unde ar trebui sa fie linie continua, nu se mai vede absolut deloc, acest lucru punand in pericol siguranta in trafic.

De asemenea, precizam ca in zona podului de peste Dambovita, de la calea ferata pana la intrarea in sat se lasa frecvent o ceata foarte deasa, vizibilitatea reducandu-se foarte mult, iar aceste marcaje sunt foarte importante pentru siguranta cetatenilor.

De asemenea, in aceasta zona, de la iesirea din Balaceanca pana aproape de sensul giratoriu din Cernica tranziteaza frecvent drumul cirezi de vaci si turme de oi. Va rugam sa montati semne "Atentie animale" pe acest portiuni.

De asemenea, va rugam sa luati masuri pentru a semnaliza corespunzator curba de 90 de grade dintre sensurile giratorii intrare/iesire A2 si repararea parapetilor de protectie.

In cazul in care nu este in administratia CJI aceasta portiune, va rugam sa redirectionati aceasta petitie spre autoritatile responsabile.

drum_garii2.jpg

Balaceanca sat european    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Balaceanca sat european să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.