Magdalena Serban inchisoare pe viata sau pedeapsa cu moartea?

Cazul înfiorător petrecut marţi seară, la metrou, în Bucureşti, a şocat o ţară întreagă. O fată de 25 de ani a murit lovită de metrou în staţia Dristor 1, iar informaţiile anchetatorilor şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere indică faptul că a fost împinsă.

O femeie a povestit că se afla la faţa locului când a avut loc tragedia, iar fiul său a rămas marcat de ceea a văzut.  ”Din păcate, fiul meu a rămas marcat. Nu am ştiut ce se întâmplase la Dristor 1, nimeni nu ne-a avertizat. Nu este în regulă să laşi o persoană decedată în văzul tuturor!!! Erau doi gardieni de-o parte şi de cealaltă a victimei, când am intrat noi. Nici un poliţist la intrare, la metrou, să avertizeze acest eveniment nefericit”, a scris femeia pe facebook-ul Poliţiei Române.

Poliţia Capitalei a anunţat că femeia este audiată la sediul Poliţiei Capitalei. "La această oră, procurorii din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază în calitate de suspect la sediul Poliţiei Capitale persoana bănuită de săvârşirea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1. Anterior, în cursul nopţii, colegii noştri din cadrul Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani ale cărei semnalmente corespundeau cu cele pe care le-am şi făcut publice. Au condus această persoană la sediul poliţiei Capitalei. Cercetările continuă şi la acest moment pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele", anunţa oficial Poliţia Capitalei.

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Cristi. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook