Mă opun creșterii cu 25% a impozitelor pe clădiri în Municipiul Arad

Primarul municipiului Arad a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local, prin care urmează ca din 2018 să fie majorate cu 25% impozitele plătit de persoanele fizice pentru clădirile rezidențiale și totodată va crește impozitul pe terenurile cu construcții. Acest lucru va plasa Aradul între municipiile cu cele mai ridicate impozite din România, peste Hunedoara, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Zalău și chiar dublu față de Sibiu, Craiova și Cluj Napoca.

Având în vedere că bună parte din banii orașului rămân necheltuiți (Aradul înregistrează excedent bugetar semnificativ an de an), iar impozitele pe clădirile și terenurile persoanelor fizice reprezintă un procent foarte mic din veniturile bugetului local (abia 6,5%), este total inutil și lipsit de logică să mărești cu un sfert povara fiscală a arădenilor.


Uniunea Salvați România - filiala Arad    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Uniunea Salvați România - filiala Arad. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook