Locuitorii orașului Ialoveni solicită Primăriei Ialoveni reabilitarea aleii de castani de pe strada centrală din Ialoveni

Aleea de castani, care este și o carte de vizită a orașului Ialoveni, degradează pe an ce trece. Unii castani se usucă și sunt tăiați. Toate încercările de până acum de a planta copaci în „golurile” din alee nu s-au soldat cu succes. Trotuarul de pe strada centrală devine tot mai lipsit de umbră și plin de praf.

Solicităm elaborarea unui plan detaliat de plantare a copacilor pe lângă trotuarul central și implicarea și consultarea cetățenilor în această activitate.

Copacii odată plantați trebuie zilnic supravegheați și îngrijiți pentru a nu se repeta experiențele din trecut. Când, după  plantare, puieții fie erau furați, fie se uscau în scurt timp.

Periodic unii agenți economici mai plantează câte un copăcel, doi, dar și unii din aceștia sunt rupți.

Noi, locuitorii orașului Ialoveni, dorim să ne implicăm și să contribuim la reabilitarea aleii de castani de pe strada centrală din Ialoveni.

Orașul Ialoveni trebuie să fie unul verde!

DJI_0221.JPG


Veaceslav Aftene    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Veaceslav Aftene să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )