LEGE Reforma CNA - nu vrem imoralitate si non-valori la TV!!

Cer prin aceasta petitie semnaturi in vederea infiintarii Legii Reforma CNA prin care CNA sa fie obligata de lege sa amendeze drastic televiziunile romanesti care promoveaza imoralitatea, curvia, non-valorile, tiganismele, violenta verbala si fizica si ura fara temei.

Avem nevoie de aceasta lege sa ne refacem demnitatea nationala, respectul de sine ca natie si imaginea Romaniei in lume.

Ne-am saturat sa privim la TV cum se denigreaza romanii, femeia romanca, Romania, cultura romaneasca, valorile cultural-spirituale romanesti, istoria Romaniei, arta adevarata romaneasca, si patriotismul.

Programele TV au luat-o razna continand mult prea multe emisiuni ce distrug demnitatea romanilor prin promovarea a tot ceea ce NU reprezinta poporul roman si valorile sale. Peste tot vezi femei goale si compromise, care prin aparitia lor la TV distrug imaginea si demnitatea femeii romance in tara si in lume. Copiii nostri adesea ajung sa priveasca emisiuni ce nici nu ar trebui sa existe pentru ca otravesc mentalitatea sanatoasa si creaza doar probleme in societate.

Haideti sa ne aparam demnitatea si viitorul!