Larise tarfa imvu lui

Buna seara, Comunitatea IMVU.

Chiar daca esti jucator cu experienta, chiar daca nu, probabil te ai gandit "ba, cum are luca gilbert ala atatia abonati?".

Ma rog, nu asta conteaza.

Ceea ce doresc eu sa fac cunoscut este o chestiune de amploare, la care toata lumea s-a gandit cel putin o data:

De ce Larise nu este declarata curva imvu lui?

Serios acum. Fiecare dintre voi ,cand intra pe pulse si vede ce a mai comentat Larise, are in minte imaginea unei scenete de film porno, in care joaca alaturi de fata noastra si pe care o activeaza bucal cu atata zel si furie, pana la paroxism.

Acum, ce propun eu e ceva cu totul inedit. 

Am de gand sa recomand IMVU-lui crearea unei noi insigne, inscriptionata BITCH, care sa fie oferita, in mod special, protagonistei noastre, iar daca mai exista doritoare, putem spori numarul de insigne de acest tip, astfel incat sa se prolifice cu rapiditate. De asemena, pentru amatoare, doresc sa se faca posibila inlocuirea acelei dungi de la profil pe care sunt scrisi anii de joc, cu alta pe care sunt scrisi anii experientei cu falusul.

Daca esti de acord cu cele relatate mai sus, ma poti ajuta semnand aceasta petitie.

Multumesc! 

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook