Jos cu sanctiunile impotriva Federatie Ruse.

  1. O relatie buna, stabila, cooperativa si progresiva cu Federatia Rusa este un beneficiu foarte importanta atat politic cat si economic pentru Romania. Defapt Romania s-ar dezvolta si mai bine daca ar stabili o astfel de relatie.
  2. Romania, fiind o tara mica nu ar trebui sa aibe sub nici o forma o relatie ostila sau de astfel rece cu o tara mare si foarte puternica ca si Federatia Rusa care are o cultura, istorie si literatura superba.
  3. Pragmatic vorbind ar trebui sa recunoasca Insula Crimea oficial ca si partea Rusiei, luand Istoria ca si un exemplu, iar ideal ar fii bine macar reducerea activitatilor NATO in tara.
  4. Un exemplu foarte bun legat de Politica Externa este Finlanda in timpul Razboiului Rece, care o avut relatii atat bilaterale cat si economice bune si pragmatice cu ambele blocuri(Est si Vest) care o contribuit pace si o economie progresiva si stabila din care Romania poate sa invete ca si model.
  5. Sanctiunele afecteaza atat pe ei cat si pe noi intr-un fel sau altul. Logic vorbind nu poti stinge focul cu petrol.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Adam Torok să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook