Introducerea pedepsei capitale,pedeapsa cu moartea !

Deoarece in aceste zile am fost revoltati pur si simplu din cauza celor ce vor eutanasierea cainilor maidanezi fara a avea drept de reabilitare nici un caine maidanez,pentru ca pot fi reabilitati fiind folositi ca caini utilitari,pentru oameni si copii cu dizabilitati,orbi,samd,cer sa se introduca pedeapsa capitala,si anume pedeapsa cu moartea,pentru criminali,violatori si pedofili,acestia neavand putere de reabilitare si nici un folos pe pamant,ei facand numai rau,ucigand,violand si abuzand copii. Nu mai vrem ca acesti indivizi sa mai fie bagati in inchisori si tinuti pe banii contribuabililor.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.