Introducerea mediei 8 la purtare pentru instituțiile M.A.I

Buna seara! Am intitiat aceasta petitie cu scopul de a se reintroduce media 8 la purtare in institutiile de invatamant M.A.I.

În primul rând, mi se mare o MARE nedreptate ! De ce? Pentru ca, atunci când ati ridicat media la purtare , ati ridicat si criteriul de înălțime! Ulterior v-ati gandit ca totusi ar fi mai bine să-l eliminați de tot! WOW foarte bine , dar din moment ce s-au modificat amândouă , nu era normal sa schimbați si nota la purtare ? Adică sa le fie accesibilă admiterea mai multora? Eu , personal ma consider mult mai pregatita decat jumătate din cei cu media 10. Eu de ce n-am dreptul? Pentru ca am ales sa merg la un liceu bun unde pretențiile erau mari? Iar undeva la 500 de metri era alt liceu cu mult sub cel la care învățam eu si elevii chiuleau in masa. Am cunostinte acolo care mi-au confirmat ca au peste 60 de absente si media 10 la purtare ! Bineinteles ca i-am intrebat " de ce asa?" Iar răspunsul ' eh, e diriga de treaba ii mai luam si cate o mica atenție " Mda.. ce sa zic... e vina mea ca am fost o fire bolnăvicioasă si ca am absentat? Am adus si scutiri , dar nu mereu ce-i drept pentru ca nu m-am gandit ca-mi va afecta . Si asta-i doar unul dintre exemple, dar ca mine poate inca 1000.Am caracterizare făcută de diriginte , în care sunt doar lăudată, cazier curat nu inteleg de ce atata duritate. Stiti cat de greu este pentru mine sa nu-mi pot îndeplini visul doar pentru 10 sutimi? Aveti idee ? Sunt de părere ca toti avem dreptul sa incercam si fie ca cei mai buni sa castige si bineinteles ca aceasta petitie sa fie citită si de cine trebuie!

Marilena Anghel    Contactați autorul petiției