Introducere ore de sanatate/ nutritie in scoala

Este absolut normal, in opinia dvs., ca propriul copil, adica viitorul adult, sa nu stie ce mananca in fiecare zi? Sa i se ascunda realele alimente pe care le introduce in corp? Dezinteresul general al companiilor, dar si felul in care taranii sunt facuti sa isi arunce marfa sanatoasa, in detrimentul marilor magazine, este de condamnat. Un stil de viata sanatos este incredibil de greu de atins, insa pasi importanti incep de la debutul in viata reala. In scoala sunt realizate clase/ ore ce nu au o potentiala utilizare in viata reala, in timp ce hrana continua sa fie mancata fara o rationala cunostiinta asupra alimentelor si a medicamentelor. Este adevarat, lumea nu va fi de acord, deoarece nu se sprijina interesul cetateanului, ci pe cel am marilor vanzatori, ai celor ce fac profitul pe seama a 7 miliarde de oameni( guri de hranit).

Educatia asupra nutritiei si sanatatii este vitala pentru viitorul omului, pentru dezvoltarea lor intr-o tara ce continua sa fie in deriva. Este nevoie sa se puna punct asupra acestei deraieri a valorilor reale, a interesului pentru progresul psihic si fizic al omului. Chiar daca nu aveti copii, societatea in care traiti are nevoie de o reevaluare. V-ati saturat de lumea prostita intr-o maniera abjecta? De oamenii ce va incojoara si nu stiu pe ce lume traiesc? Acesta este viitorul sumbru.

E mai important viitorul nostru decat ce traiesc alti indivizi pe retele de socializare, barfit, iesit in club etc.!! INFORMATIA E PUTERE.

Alexandra Popescu    Contactați autorul petiției