Introducerea in farmacii a anticonvulsivantului Buccolam ( Midazolam ) doza unica orala

Dragi parinti,

Vin cu rugamintea la dvs sa fim uniti sa reusim sa aducem in tara acest anticonvulsivant care spre deosebire de Diazepam, are reactii adverse infime. Nu se pot compara!

Fetita noastra face foarte rar convulsii, 1 sau 2 pe an. Si atunci trebuie sa-i administram Diazepam desitin rectal pentru a-i stopa convulsia. Dupa Diazepam, ii este foarte rau fetei cam 3 sau 4 zile. Se vaita, ea nu poate vorbi inca. Din cauza acestui medicament ea are hipotonie axiala. Nu-si poate tine capul.

Pe scurt, am descoperit acest inlocuitor care se administreaza in Germania, UK sau USA. Este o seringa doza unica care se administreaza oral.

Va rog sa ma sustineti sa aducem acest medicament in tara, sa ajutam si alti micuti care fac convulsii!

Medicii nostrii sa ajunga sa-l cunoasca.

Sanatate multa!

Va multumesc

Prin semnătura mea, autorizez Alina Oprea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.