Interzicerea moderatorului de la televiziunea Digi România domnul Radu Naum de a mai comenta despre meciurile Universității Craiova

Propun interzicerea Domnului moderator Radu Naum de la televiziunea Digi Sport in a  mai comenta orice material sportiv despre echipa de fotbal Universitatea Craiova! Acest moderator denigrează in mod repetat de când este această echipă căt și suporterii acesteia! Este singurul moderator de televiziune care nu a comentat vreodată o fază de fotbal( este vorba de mii de faze frumoase) din meciurile Universității Craiova,din contră tot timpul a defăimat această echipă cât și suporterii ei prin instigare vădită la ură impotriva a tot ceea ce inseamnă Universitatea Craiova,prezentând doar ce este rău cu bună știință!

Prin semnare, autorizez pe Liviu Băran să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.