DIGI (RCS & RDS)-Vrem internet fibrã optică, de mare vitezã, in localitatea nostră

Petiție pentru aducerea la cunoștință a necesității de infrastructură prin fibră optică în comuna Șuncuiuș, Jud. Bihor. Vă rugăm semnați această petiție dacă sunteți interesați de un abonament de internet prin fibră optică. Se va semna de către un singur reprezentant al fiecărei familii sau de către administratorul firmei (unde este cazul).

Informațiile colecționate vor fi înaintate către DIGI România.

Cerem companiei Digi extinderea infrastructurii de internet fix prin fibra optica pentru comuna Șuncuiuș, Jud. Bihor. Momentan nu putem accesa niciunul din abonamentele Digi de Internet Fix Fiberlink 300/500/1000 datorită infrastructurii de internet.

Locatarii comunei Șuncuiuș doresc extinderea infrastructurii, deoarece viteza de internet este prea mică pentru a permite desfășurarea activității de telemuncă, sau școală online, din cauza ca operatorul DIGI România, oferă o viteză prea mică și o infrastructura antică, cu multe incidente.

Prin semnătura mea, autorizez Suncuius să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.