Initiativa Tinerilor

5 pași pentru tinerii din Sectorul 1

1. Biletul de Cultura.

Un voucher lunar destinat tinerilor între 16 și 26 ani, pe bază de CNP, ce urmează o forma de învățământ, ce va putea fi schimbat cu un bilet real de la Teatre, Săli de Operă sau Cinematografe partenere. Promovăm cultura în rândul tinerilor și finanțăm indirect spațiul cultural de la bugetul local.

2. Huburi de Digitalizare și Spații de Co-working

Spații special amenajate, echipate complet pentru tineri ca spațiu de coworking și destinat inclusiv micilor antreprenori la început de drum. Din networking și brainstorming se nasc marile idei, încurajăm colaborarea în rândul tinerilor cu pasiuni comune și sprijinim tinerii antreprenori din comunitate.

3. Construirea de Creșe și Grădinițe cu Program Prelungit

Inițiativă pentru încurajarea natalității și creșterea sporului demografic. Un copil nu trebuie să reprezinte un stres suplimentar pentru părinții care aleg sa lucreze și nu să stea acasă cu copiii.

4. Piste de biciclete

Dorim să conectăm toate cartierele din Sectorul 1, pe toate străzile principale pentru o mobilitate ecologica în București și pentru reducerea poluării. Un oraș nepoluat înseamnă cetățeni sănătoși. Alege sa faci mișcare, în loc să fii blocat în trafic.

5. Infrastructură Sportivă în Toate Parcurile Mari din Sector

Susținem mișcarea și sportul în rândul tinerilor, și nu numai! Dorim să avem spatii destinate practicării sporturilor, dotate cu coșuri de baschet, porți de fotbal și suprafețe corespunzătoare de joc. Dorim repararea infrastructurii acolo unde este degradată. Prin această inițiativă, încurajăm practicarea constantă a sportului și abordarea unui stil de viață sănătos.

Și tu poți ajuta!

Poți identifica spatii pretabile a fi achiziționate de autoritățile locale pentru creșe si grădinițe din cartierul tău. Poți identifica străzi pretabile pentru piste de biciclete, parcuri unde necesita construirea de infrastructura sportiva sau repararea celei existente. Poți identifica spatii si ce dotări v-ați dori sa se regăsească într-un hub de digitalizare pentru tineri antreprenori Promitem ca toate propunerile voastre vor ajunge la decidenții locali pentru sprijinirea proiectelor. Așteptăm propunerile voastre, într-un comentariu la petiție sau pe adresa de mail InitiativaTinerilorS1@gmail.com

Alexandra Dinu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Alexandra Dinu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.