Infrastructura pe strada Fagaras (comuna Cristian, Jud. Brasov)

Domnului Gicu COJOCARU, primar al comunei Cristian,

Stimate domnule primar, in primul rand va multumim pentru faptul ca la solicitarea noastra de anul trecut ati aratat deschidere si ati luat masuri in ceea ce priveste pietruirea strazii pe care locuim si pe care se afla un numar de 58 de case. Va multumim si pentru onestitatea prin care ne-ati transmis ca anul trecut nu s-au alocat bugete pentru infrastructura strazii noastre.

Adresam aceasta petitie in numele celor care locuiesc si sunt proprietari pe strada Fagaras din comuna Cristian, judetul Brasov, motivul fiind nevoia de infrastructura.

Aceasta petitie se vrea una deschisa si constructiva, dorind sa intarim dialogul intre comunitate si administratia locala, dar si a responsabilizarii. In calitatea noastra de contribuabili, consideram ca de o parte din banii pe care-i platim ca taxe si impozite ar trebui sa beneficieze si comunitatea noastra, prin programe de imbunatatire a infrastructurii si pentru cresterea calitatii vietii.

Dorim sa ne exprimam ingrijorarea cu privire la starea strazii Fagaras, fiind un drum caruia ii lipseste asfaltul si trotuarele. De asemenea, iluminatul stradal este inexistent.Mentionam si ca exista foarte multi copii in  aceasta zona, acestia fiind in marea lor majoritate minori, iar cel mai apropiat parc se afla la peste 2 km distanta, dincolo de strada Vulcanului. Nevoia unui spatiu public de joaca si socializare este o necesitate reala.

In consecinta, va solicitam sa va aplecati asupra rezolvarii acestor neajunsuri. De asemenea solicitam ca in termenul legal, documentat si cat mai la subiect, sa ne transmiteti cum si cand vor fi rezolvate aceste probleme.

Pe aceasta cale solicitam institutiei dumneavoastra sa ia masuri pentru remedierea situatiei expuse.

Astfel, solicitam urmatoarele:

a) asfaltarea si amenajarea trotuarelor pe strada Fagaras;

b) asigurarea iluminatului public;

c) amenajarea spatiilor verzi si amplasarea de cosuri de gunoi stradale;

d) identificarea posibilitatii amenajarii unui parc public, dotat cu loc de joaca pentru copii.

Va multumesc in numele tuturor semnatarilor si astept sa fiu contactat pe adresa de email: radupredescubv@gmail.com

Prin semnătura mea, autorizez Predescu Radu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.