INFRASTRUCTURA NOUA SI CLASE DE MAXIMUM 15 ELEVI

Dragi profesori si parinti,
 Romania va primi cateva miliarde de euro, fonduri nerambursabile, pentru redresarea economica.
Consider ca acum este momentul sa ii adresam președintelui cererea de a considera prioritara educația. Sistemul sanitar este si el important, însă pe următorul loc cred ca ar trebui sa fie EDUCATIA. 
 Construirea de școli este esențială atât pentru realizarea distanțării sociale, cât și pentru un proces educativ eficient. Sa fim sinceri, cine vrea sa intre la o clasa în care, aproape 40 de elevi nu pot fi monitorizați iar procesul educativ este îngreunat?
 "Vom folosi această sumă de 80 de miliarde pentru a reface infrastructura în România, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice”, a declarat președintele Klaus Iohannis, la finalul negocierilor de la Bruxelles.
 Daca suneti de acord, va rog sa semnati petitia pentru construirea de scoli si reducerea numarului de elevi in clase la maximum 15.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ioana Nacu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook