Înființarea unui Birou al Direcției Regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor în municipiul Sighetu Marmației

Propunerea vine ca urmare a faptului că timpii de așteptare pentru a susține examenul pentru obținerea permisului sau pentru a înmatricula un autoturism sunt foarte mari. La acest aspect se mai adaugă inconvenientul creat de multiplele deplasări la Baia Mare pentru înmatriculare, înscriere la examen, susținerea examenului teoretic etc.

„Până la urmă instituțiile statului sunt create pentru a-i sluji cetățeni, nu pentru a-i umili și purta pe drumuri. Consider că la prin crearea unui Birou al DRPCIV la Sighet s-ar ușura mult viața cetățenilor din Maramureșul Istoric, iar timpii de așteptare ar scădea considerabil. Mai dorim, de asemena, ca programul Serviciului pașapoarte să fie zilnic, nu doar o dată pe săptămână”, a declarat consilierul Nicolae Iuga în ședință.timthumb2.jpg

Asociatia Suntem Vocea Lor    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Asociatia Suntem Vocea Lor să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.