Înfiinţarea unei treceri de pietoni pentru siguranţa elevilor Colegiului Naţional "Dinu Lipatti"

Părinţi ai elevilor Colegiului Naţional de Arte "Dinu Lipatti" solicită înfiinţarea unei treceri de pietoni la intersecţia Str. 11 Iunie cu Str. Principatele Unite, pentru siguranţa copiilor care în prezent sunt obligaţi să îşi pună viaţa în pericol traversând neregulamentar.

street_view.jpg

Sute de copii care circulă cu mijloacele de transport în comun şi coboară în staţiile RATB din zonă sau circulă pe jos sunt nevoiţi fie să traverseze neregulamentar, fie să ocolească 240 de metri, în funcţie de direcţia din care vin.

petitie_21212.jpg

Cele mai apropiate treceri de pietoni (una semaforizată, celalaltă simplă) se află la intersecţiile cu Bd. Regina Maria (cea semaforizată) şi cu Str. Căpitan Gheorghe Preoţescu.zebra_1.jpg

zebra_2.jpg

Aşadar, pentru a ajunge la unitatea de învăţământ, elevii trebuie să ocolească o distanţă considerabilă, pentru a traversa în siguranţă. Sau, din comoditate ori grabă, traversează neregulamentar – lucru ce poate fi constatat de oricine, în fiecare zi, de luni până vineri, în jurul orei 8.00 şi în jurul orei 12.00, ore la care fluxul de elevi este maxim.

street_view3.jpg

În aceste condiţii, solicităm autorităţilor locale înfiinţarea unui marcaj pietonal, pentru siguranţa copiilor, şi montarea unor indicatoare "Atenţie, copii!" pe ambele sensuri de mers ale Str. 11 Iunie, înainte de intersecţia cu Str. Principatele Unite.

street_view2.jpg

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Narcis Voica să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook