INCHISOARE PENTRU TINERII CARE AU INCENDIAT UN CAINE IN JUDETUL DAMBOVITA !!

Cerem pedepsirea cu inchisoarea celor doi tineri care au incendiat un catelus in Dambovita sat Laculete !!

Imagini de o cruzime de neimaginat ne-au fost transmise la redacție de către un telespectator revoltat! Un cățeluș este incendiat fără milă de către un adolescent. Telespectaorul susține că imaginile au fost filmate la Lăculeţe, în județul Dâmbovița. Tânărul care dă foc câinelui este filmat de un alt adolescent, care se amuză copios pe seama gestului groaznic făcut de către prietenul său. Mai întâi, individul a stropit cu benzină cățelușul, iar apoi i-a dat foc cu ajutorul unei brichete. Gestul groaznic i-ar putea costa scump pe tinerii implicați, aceștia putând fi acuzați de cruzime față de un animal neajutorat.

UPDATE: Poliţia dâmboviţeană s-a autosesizat în acest caz şi a deschis un dosar penal.IMG_20190208_1903491.png

Alexandru Nicolae    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Alexandru Nicolae să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.