Închisoare pe viață pentru criminalul Valentinei,Cosmin Dan.

valentina-si-cosmin-s-au-cunoscut-in-liceu-si-tot-de-atunci-sunt-un-cuplu-intr-o-seara-povestea-lor-579882.jpgHaideți să cerem închisoare pe viață pentru criminalul care a incendiat-o pe Valentina,tânăra de doar 21 de ani,cu un viitor frumos înainte.Acest criminal trebuie sa plătească și complicii pe lângă el!Nu este posibil așa ceva!Nu este posibil să iei un suflet nevinovat atunci când ai tu chef!Haideți să nu mai încurajăm și să lăsăm acești criminali să scape ca prin urechile acului și să facem ceva să se chinuie și ei la fel ca sufletele pe care le-au luat!Dacă el a luat viața acestei fete să fie și viața lui luată,la figurat vorbind,dându-i-se închisoare pe viață!Este șocant ce s-a întâmplat,tragic și inuman!Gândiți-vă la mama acestei fete,gândiți-vă la copii voștri că poate sunteți părinți!Eu nici nu mi-aș putea imagina măcar așa ceva! Să nu îl lăsăm să scape pe baza faptului că a fost drogat și beat sau să se prefacă nebun,deoarece asta se plănuiește de către avocații lui!Să-i arătam ce înseamnă să iei viața unui om!Prin unitate facem dreptate!

Marinela Ardelean    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Marinela Ardelean să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.