Închisoare pe viață pentru cei care comit incest!

În România, în ultimii ani, au avut și au loc zeci de cazuri de incest, zeci de tați își violeză fiicele, zeci de copilării și de visuri sunt distruse pentru totdeuna. Însă incestul e valabil si pentru frați-surori, nepoate-bunici, cazuri la fel de întâlnite în țara noastră. Majoritatea fetelor, minore fiind, rămân gravide și nasc. Astfel, sunt condamnate să trăiască o viață pe care nu și-au dorit-o. Ele nu merită asta.

Fetele, victime sigure, vor suferi în continuare, vor fi abuzate și chinuite daca societatea continuă să rămână oarbă și mută la durerea lor!

Victimele nu își pot vindeca trauma si nu pot fi in siguranță dacă agresorii lor nu sunt pedepsiți corect!

Incestul nu mai este tabu!    Factorii de decizie trebuie să înăsprească legea!

Agresorii nu trebuie apărați, ci condamnați!

Tații/bunicii/frații trebuie să apere, nu să distrugă inocența fetelor!

Legea din România prevede ca toate formele de incest să fie pedepsite DOAR cu până la șapte ani închisoare!            E suficient?

Și tu poți apăra copilăria fetelor minore, vulnerabile și potențial victime!

Noi spunem ,,NU'' brutelor!!!

Schimbarea ești tu!                                         Semnează petiția!

Către toți tații grijulii și iubitori, către mamele devotate fiicelor lor, către femei și bărbați, catre tineri și tinere care merită să se simtă în siguranță, către societatea românească....pentru a stopa calvarul numit incest!

N.B.: Petitia nu cuprinde adresarea pedepsei si pentru incestul intre adulti!

Simona-Maria Chirciu    Contactați autorul petiției