Inchidere post RomaniaTV

!CITITI CU GRIJA!

RomaniaTV, postul care a incuiat mintilile a mii de romanii de varsta inaintata! Acest post nu numai ca ii manipuleaza pe batrani, dar ii face si irascibili. Majoritatea au ajuns sa nu aibe grije de familile lor ba mai mult au ajuns sa se certe cu toata lumea! Acest post mananca excremente (materie fecala) cu gura plina. In urma acestui post plin de politicieni marsavi, stiri false si continut necorespunzator, majoritatea urmaritorilor au inceput sa sufere de o grava frustrare. Persoanele invarsta la care am mai facut referire au ajuns sa creada tot ce li se spune de acesti reporteri care manipuleaza informatia si de politicienii corupti care apar la emisiuni.Raintingul acestui post a ajuns sa creasca incredibil de mult datorita stirilor false si tinutul in suspans in circa 2-3 ore pentru o stire spusa in aproximativ 10 minute! Influenta adusa de aceast post este una uriasa in randul persoanelor invarsta si credule. Va rog sa semnati aceasta petitie daca sunteti de acord ca bunicii vostri trebuie sa se uite la seriale turcesti de pe Kanal D si cele indiene de pe NationalTV.