IMPREUNA PUTEM SALVA UN ANIMAL PE CALE DE DISPARITIE

Muncesc mult, dar cel putin fac ce-mi place. Dupa 20 de ani de munca administrativa intr-un bar din XXXX, dupa revolutie, mi-am deschis o  crasma ca sa fiu independent. Am facut de toate. De 7 ani produc alcool si asta ma ajuta sama intretin pe mine si animalele care au nevoie de ajutor, iar prin tuica si vin incerc sa ajut cit de putin pe cei care au atata nevoie de alcool. Nu am ajuns printreprimii barbati alcoolici din Romania, dar am reusit sa fac ceva pentru fiintele care au nevoie de bautura si mai ales sa invat sa produc rakiu si vin.

Orice suma, cat de mica, ne va ajuta sa producem cat mai mult alcool .

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către IONUT MACOVEI. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.