Implicarea agențiilor de informații străine în investigația cazului Alexandrei

Aând în vedere evenimentele tragice petrecute în Caracal, săptămâna trecută, precum și faptul că ancheta "bate pasul pe loc", sugerez cu tărie președintelui cât și oficialilor din MAI, să apeleze lPRI_77828865.jpga agențiile de informații din străinătate, precum CIA sau FBI, agenții care dispun de resurse si echipamente tehnologice vitale pentru găsirea tinerei. Vin cu această propunere deoarece, mergând pe varianta că Alexandra a fost scoasa din țară de către traficanții de persoane, aceasta ar putea fii localizată într-un timp mai scurt, eliminând astfel timpul pe care Statul Român îl pierde așteptând rezultatele analizelor ADN ale oaselor prelevate din Caracal.

Prin semnare, autorizez pe Matei Marian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.